Cathy Mevik

Cathy Mevik f. 1965

 

Cathy er født i Brooklyn, NY, og flyttet til Norge med sin italienske mor og norske far i 1976. I dag er hun bosatt i Drøbak hvor hun jobber som kunstner og kunstinstruktør.

Cathy tilbyr nettkurs og malekurs flere steder i Norge og har sin bakgrunn fra Nydalen Kunstskole, samt en rekke kurs hos andre kunstnere. Hun er representert ved Modern Art Gallery i Trondheim og Purenkel på Grünnerløkka i Oslo. I tillegg har hun hatt separatutstilling hos S9 galleri i Oslo, samt deltatt på gruppeutstillinger flere steder i Norge.

 

Dette sier Cathy om sitt arbeid:
Arbeidet mitt er sterkt påvirket av fortiden min og hvordan opplevelser i mitt tidlige liv har formet meg. For meg er kunst det visuelle språket for følelser. Når jeg maler kan jeg være ærlig, fryktløs, personlig og spontan.

Jeg er fri fra perfeksjonisme og i min verden av kunst blir feil omfavnet og sett på som viktige elementer som er med på å skaper et unikt uttrykk.  Mitt dypeste ønske er at maleriene mine berører på en slik måte at det oppstår en følelsesmessig bånd mellom betrakteren og maleriet.

Cathy101
Cathy102
Cathy100